Over mezelf:

Mijn passie voor het quilten is begonnen in 1993 toen ik min of meer toevallig op een cursus voor patchwork en quilten belandde.
Sindsdien ben ik, net als vele anderen, ‘besmet’ met het quiltvirus en heb ik me (naast gezin, kerk en werk) volledig gericht op het quilten. Ik heb talloze cursussen en workshops gevolgd en ook veel quilts gemaakt: van poppenhuisquilt tot tweepersoons beddenquilts. Ik werk graag ‘traditioneel’ en 'eigentijds' al maak ik ook wel eens een uitstapje richting ‘art’.
Vooral het maken van mijn eigen ontwerpen en het spelen met kleur vind ik fascinerend: steeds nieuwe ideeën en quilts in mijn hoofd, helaas is er te weinig tijd om ze allemaal uit te voeren.
Sinds 2006 geef ik les, bij mij thuis zijn er een aantal jaargroepen die gedurende een heel seizoen de fijne kneepjes onder de knie krijgen en is het mogelijk om losse workshops te volgen. Sinds januari 2010 geef ik ook les op locatie en bij Quiltwinkels in het hele land.
Het geven van cursussen en workshops geeft me steeds weer nieuwe inspiratie en ik hoop dat ik met mijn quilts anderen kan inspireren tot het aangaan van hun eigen ‘quiltavontuur’.

foto: Gerard Boersen